Diari Més

S'avança la inauguració del nou passeig marítim de Tarragona

L'acte, que tindrà lloc aquest divendres 22 de febrer, canvia de data arran de la convocatòria d'eleccions generals per no coincidir amb el període electoral

El nou passeig va acollir un elevant nombre de vianants durant la jornada d'ahir, diumenge.

Els usuaris aproven com està quedant el nou passeig marítimGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La inauguració de les obres de remodelació del passeig marítim Rafael de Casanova s'ha avançat i finalment se celebrarà aquest proper divendres, 22 de febrer, a les 13.30h. L'acte estava inicialment previst pel proper 15 de març i s'ha decidit dur a terme en una data més propera arran de la convocatòria d'eleccions generals per tal de no coincidir amb el període electoral. En l'esdeveniment hi serà present el President del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset.

Les reformes per part de l’Autoritat Portuària de Tarragona compten amb una inversió de 900.000 euros i s'estan fent en paral·lel a la línia de costa i entre el Port Esportiu i la platja del Miracle.En les pròximes setmanes es farà el carril bici i s’adequaran els dos carrils destinats a la circulació de vehicles, un en cada sentit, i es farà una petita rotonda en l’accés al Port Esportiu. Aquest projecte ha implicat, però, la desaparició de places d'aparcament a la zona. El port també destinarà 2,5 MEUR a rehabilitar l’antiga seu de l’Autoritat Portuària, que acollirà oficines.

tracking