Diari Més

Transport

Renfe posa a la venda bitllets d'AVE a França des de 34 euros

La promoció permetrà viatjar entre el 4 de març i el 2 de juny

Els trens més reforçats en aquestes dates corresponen als serveis que connecten Catalunya amb Andalusia.

Renfe posa a la venda 25.000 bitllets per l'AVE a 25 euros per celebrar els 25 anysACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe-SNCF en Cooperación ha posat en marxa una campanya promocional per viatjar aquesta primavera a França en els trens d’Alta Velocitat. Aquesta campanya està disponible fins el 25 de febrer i permet viatjar entre l’1 de març i el 6 de maig en AVE.

L'oferta permet viatjar des de Tarragona a Nimes, Montpellier, Avinyó, Aix-en-Provence i Marsella a partir de 34 euros i en Preferent, des de 49 euros.

Des de Barcelona, Girona o Figueres l'oferta és apartir de 25 euros, en classe Turista, per anar a Nimes i Montpeller i des de 29 euros a les ciutats de París, Lió, Valence, Marsella, Avinyó o Aix-en-Provence o bé, des de 40 i 44 euros respectivament per aquelles persones que vulguin viatjar en classe Preferent.

Carcassona i Toulouse

Aquesta promoció també està disponible per les connexions que enllacen amb Carcassona i Toulouse i que recuperen la seva freqüència diària a partir del 31 de març. A aquestes destinacions, i durant el període de vigència de la promoció, Renfe-SNCF en Cooperación permetrà viatjar a partir de 25 euros en classe Turista i 40 euros en Preferent. El tren Barcelona-Toulouse connecta aquestes dues ciutats a partir de 2hores 30 minuts a Carcassona i a partir de 3 hores i 15 minuts a la ciutat de Toulouse.

Per accedir a tots aquests preus promocionals per viatjar a França, els viatgers podran comprar a través dels canals habituals de venda renfe.com, estacions i agències de viatge.

tracking