Diari Més

Economia

El Mobile World Congress desvia participants als hotels de Tarragona

Alguns empresaris opten per allotjar-se a la ciutat després que a Barcelona no quedi lloc

Presentació el 14 de febrer d'un projecte d'interpretació de llengua de signes.

El Mobile World Congress desvia participants als hotels de la ciutatACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Desenes de participants del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona ja comencen a reservar places d’hotel a Tarragona. Com cada any, els allotjaments de Barcelona i la zona metropolitana es saturen quan s’apropa la data de la celebració de la fira del mòbil més prestigiosa del món que tindrà lloc entre el 25 i el 28 de febrer. Una setmana abans de la cèlebre cita amb les últimes novetats del mercat dels dispositius mòbils, directius, experts i conferenciants estrangers ocupen les habitacions d’alguns hotels de la capital tarragonina.

L’Hotel AC ha registrat un important augment de reserves relacionades amb l’arribada del congrés dels mòbils. El seu director, Narcís Batlle, assegurava ahir a aquest diari que l’hotel està ple el 25 i el 26 de febrer. De les 150 habitacions que té l’edifici, unes 40 corresponen a participants del congrés, és a dir, un 35% de l’ocupació, aproximadament. Batlle assegura que molts empresaris estrangers van reservar ja fa dues setmanes.

L’Hotel Lauria ha experimentat un petit repunt comparat amb les ocupacions habituals que registra habitualment. Des de l’Alexandra Aparthotel, expliquen que, probablement, acullen clients que participen al mobile. La resta d’hotels de la ciutat consultats no han notat un augment significatiu en les seves reserves, però asseguren que pocs dies abans del 25 de febrer podrien rebre una gran quantitat de clients d’última hora, que no troben habitació a Barcelona. Batlle explica que molts d’aquests empresaris busquen allotjament a Sitges i, quan també està plena, reserven a Tarragona.

El Mobile a Reus

El congrés presenta com a novetat aquest any la presència de noves seus, a part de Barcelona, entre les quals es troba Reus. Serà demà 20 de febrer, concretament, quan la fira ha organitzat una sèrie d’actes. A Girona serà els dies 21, 22 i 23 de febrer quan se celebrin activitats, a Lleida es farà el 20 de febrer i a Igualada, el 22 de febrer. Els estands de Catalunya al MWC acolliran en aquesta edició una xifra rècord de 77 empreses, entitats i centres tecnològics catalans, que buscaran noves inversions i socis, clients, una major visibilitat o l’opció d’obrir nous mercats. Hi haurà 33 companyies en estands de Catalunya a la fira 4YFN, paral·lela al Mobile. A més, el Govern ha convidat 160 directius d’empreses de fora del sector TIC que busquen oportunitats per a la seva transformació digital.

tracking