Diari Més

Municipal

La Brigada d'Intervenció Ràpida realitza 367 actuacions durant el gener

La major part de les seves intervencions han estat reparacions de voreres i d’asfalt

Imatge d'una de les intervncions de la BIR.

La Brigada d'Intervenció Ràpida realitza 367 actuacions durant el generAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Brigada d’Intervenció Ràpida (BIR), vinculada a la conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona, ha realitzat 367 actuacions durant el passat mes de gener, arribant a un total de 31.486 intervencions des de la seva posada en marxa l’any 2008.

La major part de les seves actuacions han estatreparacions de voreres (171), el 30% reparacions d’asfalt (110) i el 23% altres actuacions (86).Repartides per zones: Bonavista, Polígons, Campclar i Gavarres han sofert 88 intervencions; mentre que Tarragona Centre B ha obtingut 66.

Als barris el gruix d’intervencions han estat d’asfaltat, destacant les actuacions al carrer del Coure del Polígon Riu Clar (37) i al carrer de la Classificació del Polígon Entrevies (17). A Tarragona Centre B, que inclou la zona oest del centre de la ciutat, les reparacions de voreres als carrers Sevilla (14) i Unió (11) han concentrat el gruix d’activitat. Altres punts de la ciutat on ha actuat la BIR han estat el carrer Marcelí Domingo, Calderers, Sant Miquel, Pere Martell, Punta del Miracle, avinguda Sant Salvador i Ferran.

tracking