Diari Més

Successos

Un cotxe s'emporta un semàfor de l'antiga carretera de València

El conductor ha resultat ferit menys greu

Imatge del cotxe bolcat junt al semàfor contra el qual ha col·lidit.

Un cotxe s'emporta un semàfor de l'antiga carretera de ValènciaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un turisme ha col·lidit contra un semàfor i l'ha arrencat totalment de la calçada el matí d'aquest divendres, 15 de febrer, a Tarragona. L'accident s'ha produït a l'antiga carretera de València, just davant d'Icomar, i el conductor del turisme ha resultat ferit menys greu.

El sinistre s'ha produït a les 7.55h, quan un Citroën de color negre ha xocat contra un semàfor situat a l'N-340A, concretament al punt quilomètric 1.159, a l'antiga carretera de València. Com a conseqüència, el cotxe ha bolcat i el semàfor ha quedat totalment arrencat de la calçada i tombat al terra. A més, s'ha trencat en dues parts.

Tot i l'espectacularitat de l'accident, el conductor ha pogut sortir del vehicle pel seu propi peu. L'home ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII.

Fins al lloc s'hi ha traslladat una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques, la Guàrdia Urbana de Tarragona i una patrulla dels Mossos d'Esquadra. També hi ha acudit una dotació dels Bombers de la Generalitat per fer neteja de calçada i procedir a la desconnexió de la bateria del vehicle.

El semàfor ha quedat totalment arrencat de la calçada.

Un cotxe s'emporta un semàfor de l'antiga carretera de ValènciaDiari Més

tracking