Diari Més

Vuit-cents estudiants participen en la 25a edició de la Marxa de la Solidaritat

Els participants, alumnes de 2n d’ESO de deu instituts de Tarragona, s’han reunit al Camp de Mart, des d’on han iniciat la caminada de 12 quilòmetres

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de vuit-cents estudiants tarragonins participen, un any més, a la Marxa de la Solidaritat de Mans Unides, la qual enguany arriba a la 25a edició. Els participants, alumnes de 2n d’ESO de deu instituts de la ciutat, prenen part d’aquest acte solidari que té l’objectiu de sensibilitzar els joves de la situació de pobresa que viuen milers de persones als països en vies de desenvolupament. Enguany, els diners recaptats es destinaran a un projecte educatiu que es desenvolupa a Togo.

Els adolescents dels diversos centres de secundària s’han trobat a les 9.15h al Camp de Mart de Tarragona. Allà s’ha produït la trobada entre els diversos instituts i els alumnes han cantat plegats una cançó. Tot seguit s’ha iniciat la caminada de 12 quilòmetres.

La marxa convida a la implicació dels joves en l’objectiu de Mans Unides: acabar amb la fam al món. Els nois i noies han de buscar patrocinadors entre els seus familiars i amics, que aporten una quantitat per cada quilòmetre recorregut. Enguany els fons recaptats es destinaran al projecte educatiu de Togo ‘Accés de joves a la formació profesional a Kara’.Té un cost de 113.171 euros, dels quals la delegación de Tarragona es farà càrrec de 49.879 euros, amb una durada de 12 mesos. Beneficiarà a 200 joves i indirectament a 500 alumnes de formación profesional i 500 d’ensenyament general.

La cloenda es realitzarà a la plaça de la Font, davant de l’ajuntament, on un dels centres llegirà el manifest final.

Uns vuit-cents alumnes de deu instituts de Tarragona participen en aquest acte solidari

25a Marxa de la Solidaritat de Mans UnidesGerard Martí

tracking