Diari Més

Societat

Josep Fèlix Ballesteros serà el ponent de la segona edició de l''Àpat de Mediterrània al Solric'

L’acte tindrà lloc el 25 de febrer a les 21h

Ángel Juárez, president de Mediterrània, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

Josep Fèlix Ballesteros serà el ponent del segon 'Àpat de Mediterrània al Solric'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, serà el ponent de la segona edició de ‘Els àpats de Mediterrània al Solric’, el projecte conjunt que Mare Terra Fundació Mediterrània i el Restaurant Solric van engegar el passat mes de gener. L’acte tindrà lloc el 25 de febrer a les 21h. El batlle farà una xerrada minuts en la qual parlarà sobre el futur de la ciutat a mig i llarg termini i posteriorment s’obrirà el torn de paraula als assistents.

Més de setanta persones van prendre part en el primer sopar-col·loqui, que va tenir com a protagonistes el portaveu del grup municipal de Ciutadans, Rubén Viñuales, i el portaveu del grup municipal del PDeCAT, Dídac Nadal. Tot i que els primers convidats han estat polítics, en els propers actes es convidaran persones d’altres àmbits.

El president de Mediterrània, Ángel Juárez, ha explicat que «ja vam dir que els ponents serien de primer nivell, així que Ballesteros havia de passar abans o després pels nostres àpats. Les persones que vinguin a l’acte podran fer-li preguntes de manera directa a l’alcalde, i aquesta és una situació que no es viu cada dia. És per això que esperem una gran assistència de públic».

El preu del menú és de 20 euros i inclou primer, segon i postres a escollir entre dues opcions, pa, beguda i cafè. Les persones que vulguin assistir-hi poden fer-ho enviant un correu electrònic a solric@restaurantsolric.com o trucant al telèfon 977 232 032.

tracking