Diari Més

Política

Ábalos buscarà un forat a l'agenda per parlar de trens a Tarragona

El ministre de Foment es va comprometre amb l’alcalde Ballesteros a tornar al territori

Ballesteros conversa amb Ábalos a les portes del Teatret del Serrallo, en la trobada del diumenge.

Ábalos buscarà un forat a l'agenda per parlar de trens a TarragonaCarles Gosálbez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La visita que el ministre de Foment, el socialista José Luis Ábalos, va fer diumenge a Tarragona amb motiu d’un acte organitzat pel PSC per presentar les llistes amb que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig, podria tenir continuïtat en pròximes dates i quan les agendes li ho permeti. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va mostrar al ministre el seu interès perquè aquest mantingui una reunió de treball amb els alcaldes del Camp de Tarragona que formen part del conegut com a Pacte de la Boella, entre els quals es troba Carles Pellicer, de Reus. L’objectiu que es persegueix és parlar de les actuacions que afecten el mapa ferroviari del territori. Ballesteros va aprofitar la trobada de diumenge per plantejar aquesta necessitat al màxim responsable de les infraestructures de l’Estat.

En el decurs de l’acte de diumenge, Ballesteros va comentar que Ábalos, que és valencià, «és l’únic ministre amb què he parlat els deu últims anys que coneix el Corredor Mediterrani».

El mes d’abril de l’any passat Ballesteros i Pellicer van signar un acord per fomentar l’impuls ferroviari al Camp de Tarragona i establir línies d’actuació per plantejar les demandes del territori, de manera conjunta, a Madrid. Els alcaldes de les dues ciutats van posar de manifest que només l’acció unitària dels municipis afectats per la nova xarxa ferroviària en construcció al Camp de Tarragona pot ser eficaç en futures reclamacions i reivindicacions davant del Ministeri de Foment.

tracking