Diari Més

Comunicació

Laura Rosel participarà a l'onzena Experiència de Periodista

Els altres invitats seran Ricard Torquemada, Carlos Enrique Bayo i Emilio Morenatti

Presentació de l'onzena edició de

Laura Rosel participarà a l'onzena Experiència de PeriodistaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona acollirà del 20 de febrer fins a l'11 de març l'onzena Experiència de Periodista.Els periodistes Laura Rosel, Ricard Torquemada, Carlos Enrique Bayo i el fotoperiodista Emilio Morenatti mostraran al públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública.

Les conferències d'Experiència de periodista les organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació l’Ajuntament de Tarragona.

La periodista Laura Rosel, que recentment ha presentat a TV3 el programa Preguntes Freqüents, inaugurarà el cicle dimecres 20 de febrer; dilluns, 25 de febrer, serà el torn del responsable de les transmissions del Barça a Catalunya Ràdio, Ricard Torquemada; el 4 de març, hi participarà Carlos Enrique Bayo, periodista d’investigació al diari Público; i el punt i final del cicle el posarà, l’11 de març, Emilio Morenatti, fotoperiodista de The Associated Press que va estar nominat al Pulitzer.

Les conferències es duran a terme a les 19.00 hores a l’Antiga Audiència de Tarragona (Pl. del Pallol, 1-3) i a la Casa Canals (C. Granada, 11. Tarragona). L’entrada és lliure.

Reedició del conveni entre el Col·legi i Repsol

L’activitat s’emmarca en l’acord de col·laboració entre la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i Repsol, consistent en diferents accions de comunicació d’interès pels periodistes i la societat en general, així com d’altres més específicament dirigides als col·legiats tarragonins.

La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Coia Ballesté, i el responsable de Comunicació i de Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, han oficialitzat avui la reedició, per setè any consecutiu, d’aquest compromís de col·laboració.

tracking