Diari Més

Judicial

Denunciats per amenaces de mort en un acte de Vox a Bonavista

Dos homes declararan davant el jutge per un delicte lleu d’amenaces

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes aniran a judici per unes suposades amenaces de mort durant un acte de Vox a Bonavista el passat novembre després que aquest matí hagin rebutjat una proposta d’acord per part del denunciant. L’Óscar Cid i el Manuel Cabrera han acudit avui als jutjats de Tarragona a un acte de mediació on han negat qualsevol amenaça cap a aquesta persona. Un centenar de persones s’han concentrat a la porta de l’Audiència Provincial per donar suport a aquestes dues persones.

El passat 17 de novembre Cid i Cabrera es van desplaçar als voltants del bar Cabrera per manifestar-se contra un acte organitzat pel partit d’extrema dreta Vox. Mentre seien en una terrassa, un grup d’entre 8 i 10 persones, que participaven en l’acte de Vox, els van increpar rodejant-los assegurant que els dos homes els havien amenaçat. El denunciant assegura que Cid va dir que el mataria i que va fer un intent de treure un arma. «És el més sensat del món davant dels mossos que estaven al costat», ironitzava Cid aquest matí a la sortida dels jutjats. «L’únic que busca aquesta denúncia és fer mal», assegura.

Cid ha explicat que el denunciat fa referència a l’expressió «pim pam pum» per justificar la suposada amenaça. «Acabaven de tirar una traca els manifestants i vam cridar pim pam pum que no quedi ni un en referència als petards. Sóc diable i se que quan tries una traca no pot quedar cap petard per petar», es defensa.

«El vídeo demostra que tot el que diu la denúncia és fals. No tinc res a negociar amb ningú. Anirem a judici i ja està», afirma Cid. L’advocat de Cid i Cabrera, Roger Baiges, creu que han estat denunciats amb «falsedats». «No hi ha bona fe i no entrarem a negociar res», assegura. Ara, els dos homes hauran de declarar per un suposat delicte lleu d’amenaces que preveu una pena de multes i en cap cas pena de presó.

L'Óscar Cid i el Manuel Cabrera entrant als jutjats.

Denunciats per amenaces de mort en un acte de Vox a BonavistaGerard Martí

Un grup de persones s'ha concentrat davant els jutjats per donar-los suport.

Denunciats per amenaces de mort en un acte de Vox a BonavistaGerard Martí

tracking