Diari Més

Accidents

Un conductor begut s'encasta contra un mur a Tarragona i resulta il·lès

Va ser durant la matinada i l’home va ser sancionat penalment en superar la taxa de 0,40

La zona on va tenir lloc l'accident, després d'haver-se netejat.

Un conductor begut s'encasta contra un mur a Tarragona i resulta il·lèsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 25 anys va patir un accident durant la matinada d’aquest diumenge que va resultar molt espectacular, però que va quedar en un ensurt. L’home va topar contra un mur del carrer Estanislau Figueres de Tarragona, el qual va quedar destrossat, encara que ell va resultar il·lès.

Segons informava la Guàrdia Urbana, a les set del matí van rebre un avís del 112 que un cotxe havia patit un accident amb un mur al carrer Estanislau Figueras, a prop de la discoteca Totem.

L’home va donar una taxa superior als 0,40, motiu pel qual va ser sancionat penalment. Aquesta és la taxa que es fixa de forma penal quan hi ha un accident entremig.

Dues dotacions de la Guàrdia Urbana es van desplaçar al lloc dels fets, juntament amb una grua i personal de neteja. A tres quarts de deu del matí va quedar tot net i senyalitzat per a advertir que era una zona on s’havia produït un accident.

L’home, tot i l’espectacularitat de l’accident, va sortir il·lès després de ser revisat a l’hospital, on van deixar-lo tornar a casa immediatament.

tracking