Diari Més

Incendis

Crema una campana extractora a Tarragona

Dues persones han estat traslladades a l'Hospital Joan XXIII

Una de les dotacions de Bombers que han treballat a l'incendi

Crema una campana extractora a TarragonaNil Morato

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una campana extractora ha començat a cremar aquest matí a Tarragona, concretament al carrer Torres Jordi fent cantonada amb el passeig de la Independència, al novè primera del 20A. Els bombers han rebut l’avís al voltant de les 11 del matí i han activat cinc dotacions per a extingir el foc.

Quan han arribat a la zona els ha costat localitzar el foc, ja que no es veien flames per cap lloc. Finalment, al cap d’uns minuts d’inspecció han vist que el novè pis estava afectat per fum. Els bombers han accedit ràpidament a l’interior de l’edifici i en entrar al pis afectat han localitzat dues persones grans a l’interior i una campana extractora cremada.

Els bombers han demanat una ambulància del SEM per a que inspeccionés l’estat dels dos inquilins de l’habitatge afectat i el Sistema d'Emergències Mèdiques ha decidit traslladar les dues persones a l'Hospital Joan XXIII per inhalació de fum. L'incendi també ha afectat la resta de l'escala i ha obligat a confinar els veïns del primer, el tercer i el quart pis. Els bombers han fet tasques de ventilació de tot l'edifici per a evitar més intoxicacions.

Els bombers treballant en l'operatiu

Crema una campana extractora a TarragonaOlívia Molet

tracking