Diari Més

Petit despreniment en un tram de la muralla al Passeig Torroja

Bombers i Guàrdia Urbana s'han traslladat al lloc i han alertat a tècnics de Patrimoni de l'Ajuntament perquè en facin una valoració

Imatge del petit despreniment.

Petit despreniment en un tram de la muralla al Passeig TorrojaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un petit despreniment s'ha produït, el matí d'aquest divendres 8 de febrer, en un tram de la muralla al Passeig Torroja de Tarragona. En concret s'ha desprès un tros d'un carreu, que s'ha esmicolat en trossos més petits. Fins al lloc hi han acudit Bombers i Guàrdia Urbana, que han alertat dels fets als tècnics de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona.

Els Bombers han rebut l'avís a les 8.30h que s'havia produït un despreniment a un tram de la muralla al passeig Torroja, a tocar de la rotonda de la Diputació. En arribar al lloc han comprovat que havia caigut un tros d'un carreu. També hi ha acudit la Guàrdia Urbana, que ha senyalitzat el petit tros de vorera afectat.

Els cossos han alertat a tècnics de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona per tal que fessin una valoració del despreniment. Posteriorment s’ha procedit a netejar i acordonar la zona per garantir la seguretat dels vianants. El consistori informa que s’iniciaran les tasques de sanejament, reforç i consolidació del tot el mur afectat «el més aviat possible».

tracking