Diari Més

Política

El PSC de Tarragona condemna els casos d'abusos de menors del territori

Santiago Castellà ha denunciat que «aquests fets són injustificables»

Santiago Castellà ha remarcat que els abusos a menors són intolerables.

Santiago Castellà opta a presidir l'agrupació del PSC de TarragonaYouTube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Socialista de Tarragona ha manifestat el seu rebuig als casos d'abusos de menors, que s'han donat a conèixer aquesta setmana, per part de dos mossens al territori. Laportaveu del Grup Municipal Socialista, Begoña Floria, ha destacat, aquest matí en una entrevista a Tarragona Ràdio, que «l’arquebisbat ha d’estar al costat de les víctimes i posar les mesures necessàries perquè no torni a passar».

Així mateix, el primer secretari del Partit Socialista de Tarragona, Santiago Castellà, ha remarcat que «aquests casos no es poden tornar a repetir. Cap complicitat, ni cap més silenci, aquests fets són injustificables». La condemna per part dels socialistes arriba després que aquesta setmana l'arquebisbe hagi declarat que alguns abusos a menors poden ser conseqüència «d'un mal moment» dels mossens. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, per la seva banda, va donar el seu suport total a l'arquebisbe, tot i que també va expressar que la situació tampoc li ha agradat.

A més a més, des de la formació demanen que l’arquebisbat estigui a l’alçada de les circumstàncies, posi les mesures adequades per a que aquests fets no tornin a passar i rectifiqui les seves declaracions sobre «fets menors», ja que consideren que les víctimes no es mereixen aquestes paraules.«Demanem la màxima contundència a la justícia, que és el lloc on els acusats han de ser jutjats i condemnats», afegeixen.

tracking