Diari Més

Policial

Dues germanes impedeixen a Campclar la detenció d'un home reclamat per violència de gènere

Les dues dones van ser detingudes per resistència i desobediència als agents de l'autoritat

Els fets es van produir a la rambla de Ponent de Campclar.

Dues germanes impedeixen a Campclar la detenció d'un home reclamat per violència de gènereGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues germanes, de 42 i 39 anys van ser detingudes a Tarragona aquest dimecres a la tarda com apresumptesautores dels delictes de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Els fets es van produir després que agents de la Guàrdia Urbana es desplacessin, ahir a les19.00 h, a un domicili de laRamblade Ponent, al barri deCampclar, per lliurar una citació.

La dona a qui l'havien de lliurar no estava en aquells moments a casa però sí la seva parella. L'home, segons que van comprovar els agents, tenia en vigor una ordre de detenció del jutjat de violència sobre la dona, número 4, de Barcelona.

Posteriorment, la GuàrdiaUrbanava tornar al domicili per lliurar la citació i detenir l'home. Va ser aleshores quan la dona i la seva germana van intentar impedir per la força l'accés dels agents al domicili, motiu pel qual van ser detingudes.

L'home, finalment, va poder fugir despenjant-se pels balcons de l'edifici. L'home va ser denunciat per resistència i desobediència greu als agents de l'autoritat.

tracking