Diari Més

Successos

Dos detinguts en ser enxampats trencant vidres de cotxes per robar a l'interior a Tarragona

La Guàrdia Urbana ha detingut quatre persones aquesta setmana per aquest delicte

Guàrdia Urbana de Tarragona

Guàrdia Urbana de TarragonaLaia Riba

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut dues persones, la matinada d’aquest dijous 7 de febrer, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle. Es tracta d’un home de 26 anys i una dona de 23, els quals van ser enxampats mentre trencaven el vehicle d’un dels turismes afectats. Amb les dues d’aquesta nit, la Guàrdia Urbana ha detingut aquesta setmana quatre persones relacionades amb aquest delicte.

Un ciutadà ha alertat aquesta nit a la policia municipal que dues persones estaven al carrer August amb actitud sospitosa davant d'un vehicle, ja que no paraven d'observar-ne l'interior. Dues dotacions, una uniformada i l'altra de paisà, van aproximar-se al lloc dels fets.

Els agents de paisà van observar com l’home va trencar una de les finestres petites del vehicle i, posteriorment, va obrir-ne una de les portes. Va ser aleshores quan es va produir la detenció.

En l'escorcoll els agents van trobar a la butxaca de l'home un cilindre d'acer amb punta trenca vidres.

Els agents van fer una cerca pels carrers propers per comprovar si hi havia algun altre vehicle saquejat i van trobar-ne tres al carrer Assalt i un altre al carrer Fortuny, tots amb els vidres trencats i amb l'interior remogut.

L’home ja havia estat detingut en tres ocasions per robatoris amb violència, dues vegades a Tarragona i una a Valls. Ella també havia estat detinguda en una ocasió per robatori amb violència a Valls.

tracking