Diari Més

Successos

Un grup de joves llença ous contra pisos baixos a Sant Pere i Sant Pau

Una veïna va trucar la Guàrdia Urbana després de veure com casa seva havia estat atacada

Aspecte que oferia la terrassa i part del menjador d'una veïna després del llançament d'ous.

Un grup de joves llença ous contra pisos baixos a Sant Pere i Sant PauCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de Sant Pere i Sant Pau estan farts de les accions d’un grup de joves adolescents que es dedica a llençar ous crus contra pisos baixos d’edificis localitzats al barri i que estan a una distància del carrer adequada per assegurar l’impacte dels projectils. Aquest fet es repeteix des de fa temps, segons va informar a aquesta redacció una persona que ha estat perjudicada per la bretolada.

El destí dels ous són pisos susceptibles de ser blanc dels projectils i, de manera especial, balcons i terrasses. Rosa Mari, una veïna que resideix en l’entorn dels carrers Violant d’Hongria i Blanca d’Anjou, i que ha estat víctima del llançament d’ous per primera vegada, va relatar ahir a aquesta redacció que «vaig sortir a la terrassa i vaig veure tres xiquets d’entre 13 i 14 anys que sortien correns». Un home que es trobava al carrer «em va dir que li havia passat el mateix la setmana passada», va afegir.

Després de comprovar que els ous havien afectat la terrassa i part de l’interior del menjador, Rosa Mari no va dubtar a posar en coneixement de la Guàrdia Urbana l’atac que acabava de patir el seu domicili. «Em van dir que pujarien al barri, amb la intenció de localitzar els tres xiquets», va dir Rosa Mari, qui creu que «és difícil trobar aquests joves perquè surten del lloc de manera ràpida». Finalitzada la trucada a la Guàrdia Urbana, va tocar netejar l’espai on van esclatar els ous.

La reacció a la xarxa social va ser gairebé immediata, després que Rosa Mari publiqués diverses fotografies en les quals es veia com havia quedat casa seva com a resultat del llançament d’ous. Els efectes de l’atac eren perfectament visibles, tan pel que fa a la terrassa del seu habitatge com a la zona del menjador més pròxim a aquesta.

Una veïna va comentar que «fa tres setmanes van tacar, també amb ous, els vidre de la cuina» de casa seva, en un habitatge localitzat al Bloc Tarragonès. En un comentari s’afirmava que també s’havia produït un llançament d’ous contra un vehicle aparcat a la zona de Marcel·lí Domingo, mentre en un altre un veí explicava que, fa uns anys, uns joves es van dedicar a llençar ous contra els autobusos de l’EMT, des d’un pont que hi ha en la zona de l’edifici Europa.

El llançament d’ous contra habitatge comença a preocupar els veïns, ja que, tot i pensar que es tracta d’una bretolada, no es descarta que un dia puguin impactar contra una persona.

tracking