Diari Més

El tarragoní Mark Wayne s'incorpora a l'equip de Paulina a 'La Voz'

El cantant de Sud-Àfrica viu a Tarragona, on treballa com a professor d'escola i actua a diversos hotels de la zona

Mark Wayne durant la seva actuació a 'La Voz'.

El tarragoní Mark Wayne s'incorpora a l'equip de Paulina a 'La Voz'Antena3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tarragoní Mark Wayne ha entrat a l'equip de Paulina Rubio al programa d'Antena 3 de La Voz. El cantant de 46 anys és de Sud-Àfrica però va arribar a Espanya per a treballar. Actualment, Wayne viu a Tarragona amb la seva parella i treballa com a professor d'escola i cantant a diversos hotels de Tarragona.

Wayne va interpretar Let’s stay together de Al Green. La seva entrega i el seu soul a sobre de l'escenari va captivar a la coach mexicana Paulina Rubio, que va ser l'única que es va girar. A continuació es pot veure l'actuació de Wayne.

Els coaches van valorar la seva actuació com a perfecta i van felicitar al tarragoní. Paulina, per la seva banda, li va augurar un «gran futur dintre del concurs».

Representació tarragonina a 'La Voz'

En la present edició del concurs cal destacar la gran presència tarragonina, ja que ja són quatre els concursants de la demarcació que han entrat al programa. A part d'aquesta última incorporació, Mark Wayne, tambédisputaran la següent fase de les batalles l'ampostina Keila García, a l'equip de Pablo López, elrodenc Hugo Marlo, al grup de Paulina Rubio, i elveí de Sant Pere i Sant PauTare Cortés, a l'equip d'Antonio Orozco.

tracking