Diari Més

Successos

Detingut un noi de 26 anys per robar a l'interior d'un vehicle a Tarragona

L’arrestat ha estat enxampat trencant el vidre d’un cotxe junt a un altre jove, el qual ha aconseguit fugir

Un dels cotxes afectats, amb el vidre del copilot totalment trencat.

cotxe, vidres trencats, Part Baixa, carrer Robert GerhardElisabet Soler

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut el matí d’aquest dimecres un home de 26 anys anys com a presumpte autor del robatori amb força a l'interior de vehicle. El noi ha estat enxampat trencant el vidre d’un cotxe junt a un altre jove, el qual ha aconseguit fugir.

Els fets s’han produït poc abans de les 10h, quan una patrulla ha estat alertada que dos joves havien trencat la finestra petita d'un turisme estacionat al carrer August per entrar a l'interior i s'haurien endut diversos objectes. Els alertants també han proporcionat una descripció dels sospitosos.

Minuts després de rebre l’avís, els agents han localitzat un d'ells al carrer Estanislau Figueras. En l’escorcoll se li han trobat objectes de dubtosa procedència: un punxó, un cúter i un carregador d'arma de foc. L’home ha estat arrestat i la Guàrdia Urbana ha iniciat una investigació per esbrinar si els objectes trobats provenen d’altres vehicles forçats.

La detenció d'aquest dimecres es produeix després que diumenge a la nit la Guàrdia Urbana detingués un jove de 18 anys com a presumpte autor d'un robatori amb força a l'interior del vehicle de la Part Baixa. Els agents estan investigant si aquest individu podria ser l'autor dels robatoris de cotxes comesos els últims dies als carrers Gasòmetre, Lleó, Països Catalans, bloc Sant Pau, Zamenhoff i del Mar.

tracking