Diari Més

Economia

Deserta la venda una finca a les Gavarres valorada en 4,2 MEUR

Tres parades del mercat sense comprador

El PP9 està urbanitzat, però les parcel·les continuen buides.

Últim intent municipal d'instal·lar establiments comercials al PP9Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una convocatòria de l’Ajuntament per vendre una finca al Polígon Les Gavarres valorada en 4,2 milions d’euros ha quedat deserta, després que ningú s’interessés per comprar-la. La finca es troba al carrer Mestre Xavier Gols. Un cop van transcórrer els 20 dies perquè els compradors interessats optessin a la compra, l’Ajuntament va declarar deserta la convocatòria el passat 16 de març de 2018.

No és el primer cop que es queda deserta una convocatòria del consistori. Les parades del Mercat Central número 5, 6 i 29 també van quedar desertes el 20 de desembre de 2017. Les parades comprenen un cànon d’explotació de 7.800 euros i la durada que estipula el contrate d’adjudicació és per 50 anys.

El cas de la finca del passeig de les Palmeres és un altre exemple de subhasta fallida. L’Ajuntament organitzarà una tercera subhasta, després que en les dues anteriors ningú es mostrés interessat en adquirir el terreny, valorat en 4 milions d’euros. Es tracta de l’espai que en el passat va acollir l’emblemàtic restaurant Miramar.

tracking