Diari Més

Educació

Ciutadans denuncia que tres línies d'ESO del Martí i Franquès estudien en barracons sense lavabos

La diputada Maialen Fernández ha criticat que el Govern parli de «qualitat educativa» i ha reclamat més recursos

Una grua col·locant els mòduls a l'Institut.

Comencen a instal·lar els nous barracons de l'institut Martí FranquèsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya,MaialenFernández, ha criticat que el Govern presumeixi de «qualitat educativa» quan tres línies d'ESO de l'Institut Martí i Franquès de Tarragona estudien en barracons i sense lavabos. La denúncia l'ha fets després queels Grups Parlamentaris d'ERC iJxCathagin rebutjat en la comissió d'Ensenyament el segon punt de la proposta deCiutadans per a «destinar els recursos necessaris per a la creació de nous centres a Tarragona que permetin descongestionar i reduir la ràtio d'alumnes».

MaialenFernández ha explicat que la situació d'aquest alumnes es deu a una «mala planificació del Departament d'Ensenyament», ja que «el centre educatiu va rebre 247 preinscripcions per a aquest curs escolar quan les places ofertes van ser només de 174».

Finalment, la diputada ha celebrat que «es dugui a terme una correcta i adequada planificació de l'oferta de places escolars en l'institut Martí Franquès, i en tota la província de Tarragona, en consens amb els Ajuntaments per a reduir les altes ràtios a les aules». No obstant això, li ha recordat al Govern que «si no destina els recursos necessaris a la província de Tarragona, mai podrem eliminar els barracons i millorar la qualitat educativa».

tracking