Diari Més

Televisió

El tarragoní Tare Cortés s'uneix a l'equip d'Antonio Orozco a 'La Voz'

El veí del barri de Sant Pere i Sant Pau va aconseguir fer girar Orozco, Paulina Rubio i Luis Fonsi amb el seu cant flamenc

Tare Cortés, durant la seva actuació al concurs musical.

El tarragoní Tare Cortés s'uneix a l'equip d'Antonio Orozco a 'La Voz'La Voz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tarragoní Tare Cortés, veí de Sant Pere i Sant Pau, s'ha convertit en concursant del programa televisiu La Voz, que emet Antena 3 en prime time. El jove de 29 anys va captivar al jurat amb el seu cant flamenc en les audicions a cegues emeses la nit d'ahir dilluns i es va unir a l'equip d'Antonio Orozco.

Cortés, qui ha actuat en tres ocasions a les festes del barri de Sant Pere i Sant Pau i està previst que ho torni a fer enguany, va decidir fer el salt de Tarragona al plató de La Voz per mostrar el seu talent. El seu estil és el flamenc: «Des que em llevo fins que me'n vaig a dormir penso i respiro flamenc», afirmava el ja concursant del programa, qui explicava que per ell aquest estil de música «no és només una forma de cantar, ballar o tocar un instrument, sinó una forma de viure».

Així, com no podia ser d'una altra manera, Cortés es va plantar a l'escenari de La Voz amb la seva guitarra. Amb veu i música en directe, el tarragoní va interpretar el tema Vida loca, de Francisco Céspedes, amb el qual va enamorar al jurat. Tres dels quatre coaches es van girar per indicar que volien al cantant en el seu equip: Antonio Orozco, Luis Fonsi i Paulina Rubio, per aquest ordre.

Després que el jurat valorés la seva actuació i afalagués la veu de Tare Cortés, el concursant va decidir unir-se a l'equip d'Antonio Orozco. Abans d'això, tots dos van regalar un bonic moment al públic quan Orozco va tocar a la guitarra la seva cançó Pedacitos de ti, que va cantar junt al tarragoní. Antonio Orozco va mostrar-se molt orgullós de comptar amb Cortés en el seu grup i va dir que per ell era «tot un honor» que l'hagués triat.

Tot seguit podeu veure l'actuació del tarragoní al talent show.

Representació tarragonina a 'La Voz'

En la present edició del concurs cal destacar la gran presència tarragonina, ja que ja són tres els concursants de la demarcació que han entrat al programa. A part d'aquesta última incorporació, Tare Cortés, també disputaran la següent fase de les batalles l'ampostina Keila García, a l'equip de Pablo López, i el rodenc Hugo Marlo, al grup de Paulina Rubio.

tracking