Diari Més

Successos

Detingut per enfrontar-se als agents després de donar positiu en un control de drogues a Tarragona

L’acompanyant del vehicle també ha estat arrestada per empènyer els agents i fer-los caure al terra

Fins a 600 aspirants opten a les dotze places d'agents de la Guàrdia Urbana

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona, controlant el trànsit.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut la matinada d’aquest dimarts un home de 41 anys i una dona de 37 per delictes d’atemptats als agents de l’autoritat. A més, l’home també ha estat arrestat per un delicte de danys i resistència als agents. Tots dos es van enfrontar als policies locals després que l’home, que conduïa un vehicle en el qual viatjaven, donés positiu en un control de drogues.

Els fets han succeït poc després de les 4h, quan una patrulla que circulava pel carrer Gasòmetre ha observat com un turisme frenava bruscament després d’observar el cotxe policial. Els agents han aturat el vehicle i han sotmès a un control de drogues el conductor, que ha donat positiu.

Després de conèixer el resultat de la prova, l'home ha adoptat una actitud amenaçadora envers els agents. En concret, ha empès un d’ells cap a dins de la furgoneta d'atestats i ha intentat fugir amb el seu vehicle. En veure que les claus no estaven al contacte, s’ha tornat a dirigir als agents i els ha intentat colpejar sense èxit, moment en què ha estat detingut.

En el moment de la detenció, la dona, acompanyant en el vehicle, també s’ha mostrat agressiva amb els agents fins al punt d'empènyer-los i fer que caiguin a terra, motiu pel qual també se la ha detingut.

Durant el trasllat amb el vehicle policial, l'home ha trencat amb cops de peus la finestra del vehicle. Dins de l'hospital on se li ha fet el reconeixement mèdic l'home ha intentat autolesionar-se amb la finestra de l'àrea custodiada d'urgències.

La Guàrdia Urbana atribueix als detinguts els delictes d'atemptat als agents de l'autoritat. A l'home, a més, se li atribueixen els delictes de danys i resistència als agents.

tracking