Diari Més

Transoport

La majoria dels enquestats considera que la gratuïtat del bus és una mesura electoralista

Un 26.56% pensa que aquesta mesura descongestionaria el problema de l'aparcament a Tarragona

Autobusos de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), en una imatge d'arxiu.

El 2019 arriba amb la rebaixa del preu del bus i els aparcamentsJosep Maria Llauradó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 46.88% dels enquestats del Diari Mésen relació ambl'opinió que li mereix la gratuïtat de l'autobús a Tarragona considera que «Ho veig irreal, una mesura electoralista del PSC». A aquesta dada, cal afegir un 12.50% dels participants que consideren que la mesura notindràèxit i creuen que «Ballesterosho tirarà enrere per inviable econòmicament».

Tanmateix, la diferència amb els enquestats que donen suport a la iniciativa no és molt gran, donat que un 40,62% dels que han participaten l'enquestasí ques'han mostrat a favor d'aquesta mesura. Un 26.56% assegura que «crec que beneficiarà el transport públic i descongestionarà el problema de l'aparcament a Tarragona» i s'afegeix un 14.06% que opina que «és una bona idea, per fi un benefici pels empadronats a Tarragona».

El projecte d'autobús gratuït per a la ciutat és una aposta realitzada per l'alcalde Josep FèlixBallesterosque vol aconseguir la gratuïtat del servei en quatre anys, aplicant el 25% del descompte de manera anual durant el proper mandat.

Els resultats de l'enquesta es poden consultar aquí.

tracking