Diari Més

Successos

Detingut per donar cops de puny a un home a la Rambla Vella de Tarragona

Els agents van arrestar l’agressor a l’interior del circ romà, on havia accedit després de saltar una tanca

Vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Guàrdia Urbana de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un home de 28 anys com a presumpte autor dels delictes de lesions i resistència i desobediència als agents de l'autoritat. El jove va donar diversos cops de puny a un altre home a la Rambla Vella i posteriorment va ser arrestat a l’interior del circ romà, on havia accedit després de saltar una tanca quan fugia dels policies.

Els fets van passar ahir diumenge a quarts de set del matí, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar a la Rambla Vella, aproximadament davant de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, com un home agredia un altre jove amb cops de puny a la cara.

L’agressor, després de veure els agents, va sortir corrents en direcció al carrer Portalet. Els policies van aconseguir detenir l'home a l'interior del recinte del circ romà, on l'individu hi havia accedit després de saltar una tanca. El jove va intentar en reiterades ocasions desfer-se dels agents i fugir.

A l'interior de l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla els agents van localitzar el jove que havia estat agredit. La primera exploració determinava que havia perdut dues dents i tenia el llavi trencat. Mentre els agents estaven amb el detingut, aquest va amenaçar el jove agredit i la seva família diversos cops.

tracking