Diari Més

Successos

Detenen un noi de 18 anys per robar a l'interior de vehicles a la Part Baixa de Tarragona

El jove va ser enxampat trencant el vidre d’un cotxe d’una puntada de peu

Imatge d'arxiu d'un cotxe amb els vidres trencats.

Tornen a aparèixer cotxes amb els vidres trencats a la zona del pavelló SerralloDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un jove de 18 anys com a presumpte autor d’un robatori amb força a l’interior del vehicle, danys i resistència i desobediència als agents de l’autoritat. El noi va ser enxampat trencant, amb una puntada de peu, el vidre d’un turisme estacionat al carrer del Mar, a la Part Baixa de Tarragona.

Una patrulla de paisà que realitzava un disposiu específic la nit d’ahir diumenge en aquesta zona de la ciutat va veure com un home trencava un vidre de la porta posterior d’un cotxe al carrer del Mar i posteriorment entrava a dins. L'individu va fer cas omís a les indicacions dels agents per aturar-se i va iniciar una breu fugida, però va ser detingut, amb gran resistència, instants després al carrer Reial.

A pocs metres del vehicle en què s'havia observat el robatori els agents van veure un altre turisme amb un vidre trencat. Durant l'escorcoll al detingut, es va recuperar un DNI del qual no va poder donar indicacions clares sobre la seva procedència. El carnet va quedar en dipòsit a les dependències policials.

tracking