Diari Més

Empresa

Josep Andreu s'incorpora al Grup Pintaluba

L’expresident del Port de Tarragona ocuparà el càrrec de Director de Desenvolupament Corporatiu

Josep Andreu ocuparà el càrrec de Director de Desenvolupament Corporatiu

Josep Andreu s'incorpora al Grup PintalubaGrup Pintaluba

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Pintaluba, que desenvolupa la seva activitat en el sector de la nutrició i la salut animal, incorporarà a l’àrea de direcció a Josep Andreu com a Director de Desenvolupament Corporatiu. Josep Andreu ha estat des del 2011 fins enguany president del Port de Tarragona i ja va comunicar el seu interès per tornar al sector privat.

Per al Grup Pintaluba, aquesta incorporació els permetrà seguir desenvolupant el pla d’«internacionalització» i d’«expansió» del grup. Andrés Pintaluba S.A. té seu a Reus i es defineix com «una empresa de caràcter familiar amb una sòlida trajectòria en el sector de la salut i la nutrició animal». Actualment, participa en diferents projectes d’investigació i treballa per desenvolupar nous principis actius i additius per al sector.

En la seva estratègia de creixement, el futur de la companyia passa per tenir una major presència en els mercats emergents. A escala mundial, Andrés Pintaluba S.A. disposa de filials a Portugal, Argentina, Brasil, Itàlia i, properament, també a Romania.

tracking