Diari Més

Societat

Boada fa un 'últim sopar' amb un grup de tuitàires tarragonins

El propietari de Casa Boada reobre l'establiment per agrair la campanya de #TgnTT a favor de fer-lo pregoner

Eduard Boada amb els integrants del col·lectiu #TgnTT

Boada fa un 'últim sopar' amb un grup de tuitàires tarragoninsTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eduard Boada, el propietari del mític establiment famós pels seus entrepans i un dels referents més antics de la cultura de l'SlowFooda la ciutat de Tarragona, serà el pregoner de les pròximes Festes de Santa Tecla.

Aquesta circumstància ja és coneguda des de fa algunes setmanes. En la decisió municipal d'escollir Boada va tenir molt a veure la campanya que es va impulsar per #TgnTT on es reclamava aquesta 'distinció' pel responsable de l'establiment que havia decidit abaixar la persiana del negoci.

El col·lectiu de tuitaires tarragonins va fer créixer l'etiqueta #BoadaPregoner a les xarxes i finalment el consistori va recollir la iniciativa. Josep FèlixBallesteros, l'alcalde de la ciutat, va comunicar personalment l'elecció com a pregoner al propietari de Casa Boada.

A manera d'agraïment, Casa Boada va tornar a obrir aquest passat dijous al vespre. Eduard Boada reobrir el bar, engegar novament la planxa i va convidar els integrants del col·lectiu #TgnTT per agrair-los la campanya que havien engegat a favor seu.

No van faltar els entrepans, ni el vi. Però tampoc la màgia, que va posar sobre la taula, literalment, @magdvd000 i, és clar, va sonar l'AmparitoRoca. Ho va fer mentre alguns dels assistents imitaven el carilló del Mercat Central.

tracking