Diari Més

Vint-i-quatre joves emprenedors desenvoluparan negocis tecnològics en el programa Explorer

Els tres millors projectes tindran un premi d’entre 1.500 i 3.000 euros i rebran assessorament al llarg de tres anys

Imatge del regidor Francesc Roja amb els participants de la 10a edició del programa Explorer.

programa Explorer Tarragona 2019, emprenedorsAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa Explorer, que enguany arriba a la seva 10a edició, ajudarà a desenvolupar la idea de negocis tecnològics de vint-i-quatre joves tarragonins. La iniciativa s’ha posat en marxa aquesta setmana i està coordinada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el suport del Banco Santander i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili.

Els joves seleccionats gaudiran de cinc mesos de formació i assessorament gratuït per elaborar plans de negoci basats en idees innovadores i de base tecnològica. També se’ls oferirà un espai on treballar i una tutorització personalitzada. Els tres millors projectes obtindran un premi econòmic d’entre 1.500 i 3.000 euros i rebran assessorament al llarg de tres anys.

A més de desenvolupar la seva idea de negoci, els promotors dels millors projectes de tot l’Estat viatjaran a la tardor a Silicon Valley i opten a tenir fins a 30.000 eruos de finançament per posar en marxa el seu projecte.

El programa Explorer ha estat guardonat amb el reconeixement Les millors pràctiques europees. Suport a l'autoocupació juvenil, com una de les tres millors iniciatives europees en el suport de l'autoocupació entre la joventut. Forma part de la comunitat global Santander X i representa la evolució de Santander YUZZ, una iniciativa que en les darreres nou edicions ha potenciat les idees de més de 6.000 joves i ha generat centenars d’empreses. A la ciutat, el centre està ubicat a la seu de Tarragona Impulsa.

tracking