Diari Més

Detinguda la parella de la dona que ha caigut des d'un tercer pis a Bonavista

La víctima ha estat trasllada en estat greu a l'hospital

El SEM i els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al carrer de Bonavista.

En estat greu una dona després de caure d'un balcó a BonavistaJaime Rodríguez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat aquest migdia fins al número 27 del carrer Dotze del barri de Bonavista per una dona que hauria caigut des del balcó d'un tercer pis. Minuts més tard, els agents han detingut a la parella de la dona, que es trobava dintre de l'habitatge. De moment, es desconeixen les causes de l'accident, per la qual cosa els Mossos han obert una investigació.

Els fets s'han produït passades les 15.31 hores, quan una dona d'uns trenta anys s'ha precipitat des d'un tercer pis. La caiguda s’hauria produït des d’una alçada d’entre vuit i dotze metres. La policia autonòmica està investigant si la dona s'hauria llençat o si hi hauria alguna persona més implicada en l'accident. De moment, la parella de la víctima ha quedat detinguda.

Fins al llochan acudit dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els Mossos i la Guàrdia Urbana de Tarragona. Una dotació ha traslladat a la dona a l'Hospital Joan XXIII amb pronòstic greui amb diverses fractures. Tot i això, no es tem per la seva vida.

tracking