Diari Més

Cultura

El documental sobre el Pont del Diable, seleccionat a dos festivals internacionals de cinema

Aquest forma part de la sèrie 'Ingeniería Romana' que es televisarà a La 2

La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, i el director de la sèrie i de l'empresa Digivision, José Antonio Muñiz.

El documental sobre el Pont del Diable, seleccionat a dos festivals internacionals de cinemaMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El documental Acueductos IIde lasèrieIngeniería Romana, que s'emetrà a La 2 de TVE,ha estatha estat seleccionat per competir al Festival Internacional de Cinema de The Archaelogy Channel a Oregon (EUA).El certamen se celebrarà de l’1 al 5 de maig i s’hi podran veure pel·lícules que es troben entre les millors del món en el gènere del patrimoni cultural.

A més, el mateix captítol, on l'aqüeducte romà de les Ferreres és un dels grans protagonistes,ha estat seleccionat per projectar-se a la Mostra Internacional de Cinema de Arqueològic del Museu Nacional de Belgrad a Sèrbia, que presenta cada any una selecció de les millors realitzacions europees de cinema documental científic i que enguany tindrà lloc durant la segona quinzena de març.

Aquests reconeixements se sumen a l’obtingut al Festival Internacional de Cinema Arqueològic de Bidasoa, celebrat a Irun entre el 19 i el 24 de novembre de 2018 i als nombrosos guardons obtinguts per Ciudades I, amb la Tàrraco romana com a protagonista absoluta, com ara el mateix Festival Internacional de The Archaeology Channel i el prestigiós al Festival de TV i Cinema de Nova York.

Ingeniería Romana és una sèrie dirigida per José Antonio Muñiz i produïda per Digivision, Structuralia, Grandhermetic i RTVE, que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, la Fundació Tarragona Smart Region i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. L’estrena dels dos nous capítos tindrà lloc el proper mes de febrer a La 2 de Televisió Espanyola després de la preestrena d’Aqüeductes II el passat 18 de desembre a Tarragona.

tracking