Diari Més

Laboral

Els treballadors d'Endesa es concentraran demà davant les oficines de l'N-340 a Bonavista

L'aturada tindrà lloc de 11.30 a 12 del matí

Imatge de les instal·lacions d'Endesa a l'N-340 a Bonavista.

Els treballadors d'Endesa es concentraran demà davant les oficines de l'N-340 a BonavistaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla d’Endesa continua demà amb el calendari de mobilitzacions que va iniciar el mes de desembre amb aturades als centres de treball de tot l’Estat. Els treballadors de Catalunya faran aturades d’11.30 a 12 hores davant de tots els centres de treball, protestes que es repetiran els dies 22 i 29 de gener de 2019. A Tarragona, la plantilla es concentrarà davant les oficines que té a l'N-340 a Bonavista.

El passat mes de juny de 2017, la direcció d'Endesa va presentar una denúncia pel IV Conveni Col·lectiu Marc d'Endesa. A la Comissió Negociadora creada per a la negociació del V Conveni, la direcció va plantejar una proposta que tenia com a únic objectiu reduir drets laborals, econòmics i socials dels treballadors que conformen la plantilla d'Endesa. El bloqueig de la negociació ha portat a que els treballadors de la companyia surtin al carrer per protestar.

Les seccions sindical d’UGT FICA, CCOO i SIE denuncien que aquest bloqueig deixa els treballadors sense conveni i amb les seves condicions laborals contractualitzades.A les comarques de Tarragona, Endesa té prop de 120 treballadors (9.000 a l’Estat).

tracking