Diari Més

Patrimoni

Cau una pedra de la Muralla al Portal del Roser

Els Bombers han activat una dotació per fer el sanejament de l'arcada

El despreniment s'ha produït al Portal del Roser.

Es desprèn una pedra de la Muralla al Portal del RoserGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una pedra s'ha desprès de la Muralla de Tarragona, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, durant la matinada d'aquest dilluns 14 de gener. El despreniment s'ha produït, en concret, al Portal del Roser i els Bombers de la Generalitat han activat una dotació per atendre aquest servei.

Els Bombers han rebut un avís a les 5.32h d'aquest dilluns que informava que una pedra de la Muralla, concretament al Portal del Roser, havia caigut. Fins al lloc s'hi ha traslladat un únic vehicle terrestre del cos, que ha treballat en el sanejament de l'arcada del portal. Els efectius s'han retirat a les 6.10h.

Per la seva banda, la Guàrdia Urbana de Tarragona també s'ha traslladat fins al lloc arran de l'incident i ha alertat al departament de Patrimoni de l'Ajuntament. Tècnics de Patrimoni s'han personat al lloc i estudien quines mesures cal emprendre. De tota manera, des del consistori asseguren que no s'ha hagut de fer cap actuació d'urgència, ja que la pedra que ha caigut no era de grans dimensions i el despreniment no suposa cap perill.

tracking