Diari Més

Successos

Una discussió familiar permet la detenció d'un home que tenia una ordre de recerca

El noi, de 31 anys, va oposar resistència a la seva detenció fins al punt de trencar una de les finestres del vehicle policial d’una puntada de peu

La Guàrdia Urbana de Tarragona va intervenir un gos de raça perillosa sense morrió.

La Guàrdia Urbana decomissa un gos de raça perillosa i denuncia el propietari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una discussió entre un pare i un fill al barri tarragoní de Bonavista ha acabat amb la detenció del jove, de 31 anys, per una ordre de crida i recerca. L’home va oposar una gran resistència durant la seva detenció fins al punt de trencar una de les finestres del cotxe de la Guàrdia Urbana.

Els fets van succeir poc després de les 11h d’ahir diumenge, quan una patrulla que es trobava realitzant tasques de vigilància a Bonavista va ser requerida per dues persones que alertaven d'un possible aldarull a l'interior d'un domicili.

Els agents van trobar-hi un pare i un fill que s'havien discutit. Després d'identificar les dues persones i fer les comprovacions pertinents, els agents van observar que al fill li constava un requeriment del jutjat d'instrucció número 6 de Tarragona.

El jove va oposar una forta resistència durant la detenció i durant el trasllat a les dependències policials. De fet, l’home va ser capaç de trencar a puntades de peu una de les finestres de darrere del vehicle.

tracking