Diari Més

Nadal

Els Reis Mags visiten els nens malalts de l'Hospital Joan XXIII

Els petits van rebre regals de Ses Majestats

Els Reis d'Orient visiten els nens ingressats al Joan XXIII

Els Reis d'Orient visiten els nens ingressats al Joan XXIIIOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de repartir regals per totes les cases de la ciutat, els Reis Mags van fer ahir una última parada abans de tornar cap a l’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar no van voler deixar els nens malalts que es troben als hospitals sense un somriure i van visitar l’Hospital Joan XXIII per repartir regals entre els més menuts.

Ses Majestats van visitar la planta de pediatria on van regalar tota mena de presents als petits i van repartir caramels. També van visitar la sala de recents nascuts i a les mares que han donat a llum durant aquesta nit. Els nens que pateixen alguna malaltia o que es troben hospitalitzats van viure un matí diferent amb la visita dels Reis Mags, que van recórrer els passadissos de l’Hospital Joan XXIII acompanyats dels seus patges i d’algunes de les infermeres i metgesses de la planta de pediatria. Abans de visitar l’hospital, els reis van visitar les dependències de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

El passat 3 de gener, el Joan XXIII va rebre la visita de la plantilla del Nàstic. Els jugadors del primer equip també van repartir alegria entre els nens i van regalar regals, com ara pilotes, contes i bufandes.

tracking