Diari Més

Successos

Una dona resulta ferida en un xoc amb tres vehicles implicats a l'A-7 a Tarragona

L'afectada va ser evacuada a l'Hospital Joan XXIII

Vista del radar per tram de l'A-7 des del carrer de l'Internet.

Els radars fixes de l'A-7 desapareixeran quan funcioni el nou radar tramCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona va resultar ferida, la tarda d'ahir dimecres 2 de gener, en un accident amb tres vehicles implicats a l'A-7, al terme municipal de Tarragona. L'afectada va ser evacuada a l'Hospital Joan XXIII de la ciutat en estat menys greu.

L'accident es va produir a les 19.03h d'ahir dimecres a l'A-7, al punt quilomètric 1.158 i en direcció València, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, tres vehicles van patir una col·lisió per encalç.

Com a conseqüència de l'accident, una dona que viatjava en un dels vehicles implicats va resultar ferida menys greu. Fins al lloc s'hi va desplaçar una única ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) que va evacuar l'afectada a l'Hospital Joan XXIII.

Un camió carregat de fruita bolca a la C-44 a Vendellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Un camió que transportava fruita ha bolcat, la matinada d'aquest dijous, al punt quilomètric 1 de la C-44, al terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. L'accident no ha causat afectació viària i el conductor ha pogut sortir pel seu propi peu. L'home presentava algunes contusions i ha estat atès pel SEM, que li ha donat l'alta al mateix lloc.

Durant el matí un altre camió s'ha fet càrrec de la càrrega que transportava el vehicle accidentat pe tal que arribés al seu destí. Per la seva banda, els Bombers han actuat per contenir el gasoil del dipòsit del combustible.

tracking