Diari Més

Una setantena de persones participen en la primera Travessia Sant Silvestre

Raul Gómez i Gemma Zapater del Club Natació Tàrraco han estat els guanyadors

Els participants s'han concentrata a la platja del Miracle.

Una setantena de persones participen en la primera Travessia Sant SilvestreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una setantena de persones han participat en laprimera edició de la Travessia Copa Sant Silvestre que s'ha celebrat aquest dilluns a la platja del Miracle de Tarragona. La jornada ha transcorregut enmig d’un gran ambient, on els nedadors del club Raúl Gómez i Gemma Zapater s’han proclamat guanyadors de la travessia de 300m.

La prova, que ha superat totes les expectatives de participació, s’ha fet com un acte previ al Bany Popular que es fa cada 31 de desembre organitzat per l’Associació de Veïns del Port.

Raúl Gómez ha fet un temps de 4'37”, el qual ha disputat una emocionant arribada amb Adrià Prades que ha quedat segon, José Javier Monton tercer i Pau Sumoy quart. Tots ells del Club Natació Tàrraco.

En la categoria femenina, la nedadora Gemma Zapater ha fet un temps de 5'03” i ha estat seguida per Anna Claver i Sandra Yurani Toledo, totes tres del Club Natació Tàrraco.

La travessia organitzada pel Club Natació Tàrraco ha comptat amb al suport de l’Associació de Veïns del Port, el Port de Tarragona i el Reial Club Nàutic de Tarragona i dels més de 10 voluntaris del club.

Raul Gómez i Gemma Zapater del Club Natació Tàrraco han estat els guanyadors.

Una setantena de persones participen en la primera Travessia Sant SilvestreCedida

tracking