Diari Més

Tecnologia

Xiaomi inaugura aquest dissabte la seva botiga Mi Store a Tarragona

Amb l'obertura d'aquest establiment, Xiaomi comptarà amb dos comerços a la província de Tarragona i vuit a Catalunya

L'empresa xinesa està buscant personal per la seva nova botiga a Tarragona.

Xiaomi obrirà una botiga al Parc Central de TarragonaAlbert Guinovart Clos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa xinesa de telèfons mòbilsXiaomiobrirà aquest proper dissabte, 29 de desembre, al Parc Central de Tarragona, la seva vintena Mi Store autoritzada.

Amb l'obertura d'aquest establiment,Xiaomija comptarà amb dos Mi Stores a la província de Tarragona i vuit a Catalunya.

Durant l'esdeveniment d'inauguració d'aquest nou establiment oficial deXiaomi, els 200 primers compradors obtindran un detall amb la seva compra.

Finalment, al llarg de tot el cap de setmana de l'obertura d'aquest nou Store autoritzada, els consumidors que s'acostin a aquest establiment podran optar a grans descomptes.

Amb aquestes noves obertures Xiaomisegueix ampliant la seva presència a la Península Ibèrica, ja que la companyia ja ha inaugurat, des de novembre del 2017, dinou Mi Stores autoritzades a nou províncies espanyoles (la Corunya, Barcelona, Granada, Madrid, Màlaga, Regió de Múrcia, Sevilla, València i Saragossa); i una a Andorra.

A més, ha obert quinze Mi Stores exclusives, sota el model de Preferred Partner Stores, a Reus, Almeria, Bilbao, Cartagena, Girona, Guadalajara, Palma de Mallorca, Pamplona, Roquetas de Mar (Almeria), Sevilla, Vélez-Málaga (Màlaga) i Valladolid.

tracking