Diari Més

Manuel Carrasco farà parada a Tarragona en la seva nova gira 'La Cruz del mapa'

El cantant actuarà el 10 d’agost a la Tarraco Arena Plaça (TAP)

Manuel Carrasco porta 'Bailar el Viento' al Camp de Mart

Manuel Carrasco porta 'Bailar el Viento' al Camp de MartCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manuel Carrasco torna a Tarragona. El cantant ha anunciat les primeres ciutats i dates de la seva nova gira, anomenada ‘La Cruz del Mapa’, i entre els llocs on farà parada s’hi troba la capital del Tarragonès. En concret, Carrasco actuarà a la TAP el 10 d’agost del 2019.

L’artista presentarà en aquesta nova gira el seu 8è disc d’estudi, ‘La Cruz del Mapa’. L’àlbum ha entrat al Nº1 de la llista oficial de vendes, és Disc de Platí de sortida i s’ha convertit en el disc més venut de 2018 a Espanya en la primera setmana. A més, ha superat els 5 milions d’Streams a Spotify.

A part de Tarragona, Manuel Carrasco també actuarà a Barcelona, Valladolid, Huelva, Fuengirola (Málaga), Cádiz, Murcia, Bilbao, Alacant, València i Pamplona, les primeres ciutats confirmades.

Les entrades es podran adquirir amb una preventa exclusiva el divendres 21 de desembre a partir de les 10h a manuelcarrasco.es i el dissabte 22 de desembre a partir de las 10 horas a manuelcarrasco.es, theproject.es riffmusic.es, elperiodico.comi elcorteingles.es.

tracking