Diari Més

Els missatges dels infants de Tarragona ja pengen de l'arbre dels desitjos

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música han tancat l’acte amb un concert de nadales

Els nens i nenes de l'escola de música cantant les nadales

Els missatges dels infants de Tarragona ja pengen de l'arbre dels desitjosAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos nens i nenes de cadascuna de les 33 escoles de la ciutat han participat aquest matí en l’acte de penjada de les targetes amb diferents missatges. Alumnes de tercer i quart de primària de tots els centres educatius han treballat els bons propòsits a l’aula i una selecció dels missatges ja penja a l’arbre que presideix l’entrada de l’Ajuntament de Tarragona. L’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, ha donat la benvinguda als nenes i nenes, famílies i mestres i ha recordat que «els vostres desitjos són com llums que il·luminen el Nadal».

L’activitat s’emmarca en la campanya «Tarragona, un Nadal per compartir», que agrupa totes les activitats que es desenvolupen a la ciutat durant aquestes festes, i també sota el paraigua de Tarragona Ciutat Educadora i Ciutat Amiga de la Infància.

L’acte s’ha tancat amb la interpretació de nadales a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, amb una foto de tots els nens i nenes que han participat penjant els missatges a l’arbre dels desitjos i amb una xocolatada per a tots i totes les participants.

Foto de família de tots els alumnes que han participat a l'acte

Els missatges dels infants de Tarragona ja pengen de l'arbre dels desitjosAjuntament de Tarragona

tracking