Diari Més

L'Ajuntament posarà una tanca al parc de la plaça Pompeu Fabra i als Jardins de la Reconciliació

La instal·lació de les tanques es farà a principis de 2019 per motius de conservació i seguretat

Imatge dels Jardins de la Reconciliació.

Imatge dels Jardins de la Reconciliació.Mauri Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona posarà una tanca als parcs de la Reconciliació i de la plaça Pompeu Fabra. Aquest element, reivindicat pels veïns de la zona d’ambdos espais, es posarà per motius de conservació i seguretat.

El primer parc que es tancarà serà el de la plaça Pompeu Fabra, davant del recinte firal, a tocar de l’estació de trens. «És una reivindicació veïnal que considerem raonable. El transcurs del temps i l’afluència de persones a la nit fan un mal ús del parc produint-se actes vandàlics i d’incivisme», explica el regidor d’Espais Públics, José Luis Martín. L’obre, que s’iniciarà a principis d’any i s’enllestirà en 15 dies, és de 12.315 euros.

Pel que fa al Jardí de la Reconciliació, els motius són els mateixos que en el cas de la plaça Pompeu Fabra. «És un parc històric, es troba a una de les portes d’entrada de la ciutat i, a més a més, és on baixen la majoria dels turistes», afirma Martín. A més de posar la tanca, també a principis de 2019, es farà una millora de la jardineria, degradada pel vandalisme i l’incivisme nocturn.

Imatge del parc de la plaça Pompeu Fabra.

L'Ajuntament posarà una tanca al parc de la plaça Pompeu Fabra i als Jardins de la ReconciliacióMauri Fernández

tracking