Diari Més

Comerç

El Mercat Central presenta les propostes de la campanya de Nadal

Des d’ahir es pot visitar un pessebre en format diorama, de 15 metres d’amplada per 2 de profunditat, realitzat per l’artista Josep Puig Canet

Pessebre de grans dimensions que, des d'ahir, es pot visitar a l'interior del Mercat Central.

El Mercat Central presenta les propostes de la campanya de NadalOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat Central durà a terme una campanya intensiva de promoció en el decurs de les festes nadalenques. Enguany es presenten diverses novetats i la celebració de 35 sortejos en cinc setmanes. L’objectiu és «reforçar i augmentar la nostra posició als perfils digitals més habituals, com Twitter, Facebook, Instagram i Youtube, per a la qual cosa s’han organitzat 20 sortejos que premiaran els guanyadors amb 100 euros en vals de compra als nostres establiments, juntament amb el Disc de la Marató de TV3», va informar ahir Espimsa. Per altra banda, es faran sortejos d’un cap de setmana per a dues persones a les següents ciutats europees: Londres, Ciutadella, València, Berlín i Istanbul. Els primers concursos es van posar en marxa el passat dilluns. Cada setmana n’hi haurà un total de set sortejos, tres de presencials i quatre on line a través de les diferents xarxes socials del Mercat Central. Els sortejos presencials es realitzaran dipositant una butlleta dins d’una urna col·locada al Mercat que serà entregada per part dels paradistes durant la compra aquests dies de nadal. Cada setmana es donaran a conèixer els noms de les persones guanyadores. Els dies 12, 19 i 27 de desembre, 3 i 10 de gener, a les 18.05 hores després de l’actuació del carilló.

Pessebre de 15 metres

Des d’ahir, dimarts, es pot contemplar al Mercat Central un pessebre monumental instal·lat per l’Associació Pessebrista de Tarragona. La representació és obra de Josep Puig Canet, qui va cursar estudis de Belles Arts i Arts i Oficis. Puig, nascut a Ròtova (València), arribà a Tarragona per motius professionals i, a principis dels 80, es posa en contacte amb l’associació pessebrista de la ciutat i s’inscriu en un dels cursos que l’entitat organitza. De la mà del mestre pessebrista Esteve Coll Gelabert, descobreix les diferents possibilitats que li ofereixen altres materials, entre ells el poliestirè, i perfecciona els seus coneixements pel que fa a perspectives i textures. El 2016 se li va concedir el Trofeo Federación Española de Belenistas.

El pessebre, 12 metres d’amplada per 2 metres de profunditat, té format de diorama i integra, en un sol espai i de forma cronològica, les escenes del relat històric. Tots els elements de vegetació emprats són d’Artesania Bertran (Barcelona) i les figures són obra del germans Castells. En total, a banda del bestiar, hi apareixen més de cent figures.

tracking