Diari Més

Fabroker obre una nova oficina als barris de Ponent

Més de 400 persones van assistir a la inauguració de l'oficina que la corredoria ha obert a la Rambla Ponent de Campclar

Imatge de la inauguració de la nova oficina de Fabroker.

Fabroker obre una nova oficina als barris de PonentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La corredoria d’assegurances Fabroker ha obert ibert una nova oficina a la Rambla Ponent de Campclar. L’empresa ja tenia seu física d’atenció al públic al barri de Torreforta i ara, amb l’objectiu de reforçar la seva relació amb els seus clients i obrir-se a la resta de barris de Ponent, ha fet el canvi de seu traslladant-se a un local de propietat.

Més de 400 persones van assistir a la inauguració de la nova oficina, que va anar a càrrec de la regidora de Comerç de l’ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando, acompanyada dels responsables de l’oficina, Jordi Ferré i Kiko Solà. També hi van ser presentats la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, i representants de l’Autoritat Portuària i de totes les principals companyies d’assegurances que treballen amb la corredoria.

En un ambient molt agradable i am música, durant la inauguració es van servir un miler de canyes de cervesa en una acció que dóna nom a la campanya Canyasegur i que Fabroker descobrirà a tothom que passi per la seva nova oficina de la Rambla de Ponent. Aquest nou espai se suma a les oficines que aquesta corredoria ja té al carrer Higini Anglès de Tarragona, al barri de Sant Pere i Sant Pau i a la ciutat de Reus.

tracking