Diari Més

Successos

Detenen 'in fraganti' dues persones que acabaven de robar en una casa al Llorito

Els agents van localitzar a pocs metres del domicili el pic que els lladres havien utilitzat per entrar a l’habitatge

Els arrestats van quedar en llibertat i estan pendents de comparèixer davant el jutge.

Els Mossos van detenir els lladres a només 300 metres del lloc dels fets.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home i una dona, de 33 i 25 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona i Arbeca (Les Garrigues) han estat detinguts aquest diumenge com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Els fets es van produir el 9 de desembre sobre les 13.50 hores quan va saltar l’alarma d’una casa al camí de l’Ermita del Llorito de Tarragona. Immediatament una patrulla va desplaçar-se a la casa indicada on van visualitzar les imatges de la càmera de seguretat i van observar com un home i una dona entraven dins del domicili.

Així mateix, la patrulla va comprovar que el pany de la porta d’accés, juntament amb altres accessos, estaven forçats amb un objecte contundent. Concretament, van localitzar als pocs metres de la casa un pic.

Paral·lelament, el vigilant de seguretat de la central d’alarmes va arribar al domicili i va manifestar-los que acabava de veure un home i una dona fugint direcció a l’ermita del Llorito i que coincidien plenament amb les dues persones enregistrades per les càmeres.

Minuts més tard, els Mossos d’Esquadra van poder localitzar i detenir els lladres a només 300 metres del lloc dels fets. Es tractava de dues persones amb antecedents policials per delictes contra el patrimoni.

Els detinguts han passat avui a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking