Diari Més

Polèmica

El coordinador de la DNJ amenaça la Plataforma Antifeixista de Tarragona

El partit Democràcia Nacional ha convocat una concentració contra la Mesquita de Sant Pere i Sant Pau i la Plataforma Antifeixista de Tarragona una contramanifestació

El cartell de concentració contra la Mesquita de Sant Pere i Sant Pau

El coordinador de la DNJ amenaça la Plataforma Antifeixista de TarragonaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit d’extrema dreta Democràcia Nacional ha convocat una concentració per aquest diumenge al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau, en oposició a la Mesquita que volen ubicar en aquesta zona. En resposta a aquesta acció, la Plataforma Antifeixista de Tarragona ha convocat una contramanifestació per aquesta acció de la DN que consideren racista.

A través d’un missatge a Twitter, el coordinador nacional de les joventuts del partit Democràcia Nacional, Juan de Haro, avisa a la Plataforma Antifeixista de Tarragona que si són violents, ells seran «implacables en la seva defensa». De Haro denuncia l’agressió a un company seu aquesta nit com a «conseqüència per la concentració de demà», el coordinador de la DNJ assegura que «la violència sempre estarà ben justificada com a mètode de defensa davant un atac vil i mesquí com el que soleu fer» (en referència a la Plataforma Antifeixista de Tarragona), i afegeix «molt de compte Plataforma Antifeixista de Tarragona, tocar la meva gent té conseqüències».

tracking