Diari Més

Política

Lorena Roldán, candidata als Premis Parlamentaris com a senadora revelació

Els guardons es lliuren als diputats, senadors i europarlamentaris que han destacat més durant l'any

La diputada de Cs Lorena Roldán, en una roda de premsa al Parlament.

Lorena Roldán, Ciutadans, diputada, senadoraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LorenaRoldán, portaveu de Ciutadans (Cs) en el Senat, és candidata a senadora revelació 2018 als Premis Parlamentaris que cada any concedeix l'Associació de Periodistes Parlamentaris (APP). Els guardons eslliuraran en el sopar de nadal de l'Associació el proper 18 de desembre a l'hotel Palace de Madrid.

La tarragonina és l'única senadora catalana nominada a senadora revelació i competirà amb la canària María José López Santana (Nueva Canarias) i els castellanolleonesos, Esther Muñoz (PP) i el Luís Aznar (PP).

Roldán va entrar en el Senat el maig de 2018 designada pel partit com a Senadora autonòmica. Actualment, també diputada en el Parlament de Catalunya per la província de Tarragona on ha ocupat el lloc número dos de la llista en les últimes autonòmiques del 21 de desembre de 2017.

L'Associació de Periodistes Parlamentaris està formada pels professionals de la comunicació que exerceixen la seva labor al Congrés i el Senat d'Espanya.L'entitat lliura cada any aquests Premisals diputats, senadors i europarlamentaris quehan destacat més en el seu treball o en algun aspecte de la vida parlamentària, segons l'APP.

tracking