Diari Més

Política

El grup del PP nega l'existència del pla de xoc de barris que Cs s'atribueix

Martín (PP) diu que «per molt que alguns es pengin medalles, Espais Públics fa anys que treballa»

El portaveu de  Ciutadans, Rubén Viñuales, i l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, escenificant l'acord.

El grup del PP nega l'existència del pla de xoc de barris que Cs s'atribueixCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Per molt que alguns es pengin medalles ara, la conselleria d’Espais Públics fa anys que treballa en la millora de la ciutat, com ho demostren, a tall d’exemple, les inversions d’un milió d’euros en enllumenat o mig milió d’euros en parcs i parcs infantils». D’aquesta manera ha respost el primer tinent d’alcalde i regidor d’Espais Públics, José Luis Martín (PP), al grup municipal de Ciutadans, el qual ha vinculat el seu suport als pressupostos municipals a la posada en marxa del pla de xoc de barris, una vella demanda del partit taronja.

El regidor popular ha celebrat el suport del grup municipal liderat per Rubén Viñuales als comptes municipals, però ha negat taxativament l’existència del Pla de xoc de barris al que, segons Cs, l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, s’hauria compromès amb una inversió de dos milions d’euros a canvi del vot dels taronges. D’alguna manera, José Luis Martín, deixa entreveure que l’únic que s’ha fet és posar nom a quelcom que ja s’està duent a terme. «No existeix un pla de xoc de barris com alguns han etiquetat perquè, com en anys anteriors, les inversions en espais públics es divideixen en infraestructures de via pública, jardineria, parcs infantils i enllumenat, una suma total de dos milions d’euros, la mateixa quantitat pressupostada per invertir durant el 2018», puntualitza José Luis Martín.

Dimecres passat, després que Cs manifestés el seu suport als pressupostos municipals, el portaveu del grup, Rubén Viñuales, es vantava que el pla de xoc de barris fos «una realitat i no una falsa quimera». Ho feia després de reunir-se amb l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros per acordar incloure una partida de dos milions d’euros al pressupost. «La inversió serà de vuit milions que s’invertiran de forma plurianual durant els 4 anys del proper mandat», deia Viñuales.

tracking