Diari Més

Cultura

Repsol patrocina tallers sobre castellers per a escolars

Més de 700 escolars han participat en l'activitat een el marc de l’exposició 'Els castells a la ciutat de Tarragona'

Els nens conclouen el taller amb la coronació d'un castell fent l'aleta.

Repsol patrocina tallers sobre castellers per a escolarsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 700 alumnes de 26 grups de cicle mitjà i cicle superior d’Educació Primària han participat en els tallers de castells organitzats en el marc de l’exposició Els castells a la ciutat de Tarragona.

Les activitats, que han estat dissenyades pel Camp d’aprenentatge de Tarragona, s’han centrat en un joc de pistes que condueix els alumnes per l’exposició, amb l’objectiu de fer-los descobrir el món casteller i les colles castelleres de la ciutat. El treball en equip, l’autonomia i la integració de l’alumnat en el desenvolupament de l’activitat, han estat essencials per al bon funcionament de l’activitat.

Durant el taller, patrocinat per Repsol, els nens conclouen amb la coronació d’un castell fent l’aleta i aprenen a posar-se una faixa castellera. També, com a record de l’activitat, s’ha obsequiat a cada escola amb dos exemplars del conte il·lustrat sobre els castells L’Esperidió, gentilesa de l’Associació d’Amics de la Colla Jove de Tarragona i de l’editorial Insitu Comunicació.

Repsol dóna suport a la cultura tradicional i popular, i especialment al món casteller. Mostra d’aquest interès són el patrocini del concurs de Castells de Tarragona, el conveni amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya o el suport a les colles de la ciutat.

tracking