Diari Més

L'univers d''Star Wars' omple el Palau de Congressos

La Convenció Starraco Wars celebra la seva segona edició

Una de les admiradores del món 'Star Wars' posa davant d'una recreació d'una nau rebel.

L'univers d''Star Wars' omple el Palau de CongressosOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’univers Star Wars va omplir ahir el Palau de Congressos en la 2a Convenció Starraco Wars, organitzada per l’Associació Star Wars de las Terres de l’Ebre R2-T4. Un guàrdia imperial, vestit amb la seva túnica vermella, es passejava ahir al migdia per la plaça Corsini, promocionant la fira que ha tingut lloc dissabte i diumenge. Els assistents a la fira van poder gaudir d’exhibicions amb lluites amb espases làser, concursos i conferències sobre el món de ficció de George Lucas. No es va voler perdre l’esdeveniment Darth Vader, que se’l va poder veure passejant entre els passadissos del recinte firal.

La fira és un esdeveniment benèfic. Els diners recaptats amb les entrades, que tenien un preu de 10 euros pels adults i sis euros pels nens d’entre 3 i 12 anys, aniran destinats a dues associacions que lluiten contra malalties minoritàries que afecten els nens. Es tracta de l’Associació Sanfilippo Barcelona i el ACE Cistinosi (Los Muntells).

També es podien fer col·laboracions d’1 euro en diferents activitats de l’esdeveniment. En aquesta segona edició hi va haver novetats com un concurs de cosplay, artistes gràfics, dues exposicions i tallers infantils. Una conferència de Miguel Blanes va desgranar detalls i curiositats que l’espectador no detecta en les pel·lícules de Lucas i un curt mostra a un guàrdia imperial en el seu dia a dia pels carrers de Tarragona. En aquesta fira dedicada als admiradors de la saga Star Wars va destacar la presència d’alguns actors internacionals i de doblatge com Anthony Forrest. Tampoc hi va faltar el carismàtic robot R2D2.

tracking