Diari Més

Política

Albert Puñet deixa la presidència del PDeCAT a Tarragona

Quim Amorós serà el seu substitut

Albert Puñet va afiliar-se a Convergència Democràtica de Catalunya l'endemà  de perdre l'alcaldia a Tarragona

Albert Puñet: «Ballesteros és un polític esgotat, ja ha arribat el final del seu cicle»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Puñet ha comunicat a David Bonvehi, president del Partit Demòcrata, la seva renúncia a la presidència del PDeCAT a Tarragona, un càrrec del qual va prendre possessió fa dos anys. Puñet ha decidit renunciar a la presidència per motius personals de salut, el tarragoní va patir un accident de trànsit del qual encara s’està recuperant.

«Estic absolutament compromès amb el projecte del Partit Demòcrata, amb la llibertat dels nostres presos i exiliats polítics, en el nostre projecte de país, i sobretot, en aconseguir que el Dídac sigui el proper alcalde de Tarragona», expressa Puñet en el comunicat. El ja expresident del partit a Tarragona repassa la seva trajectòria al capdavant del PDeCat. «En dos anys hem organitzat trobades i actes amb Carles Puigdemont, Artur Mas, Marta Pascal, David Bonvehí, Jordi Turull i Míriam Nogueras», i afegeix que han col·laborat en diversos recaptes solidaris recollint «més d’una tona d’aliments», han creat el premi Pere Anglada, han modernitzat les comunicacions del partit, han coordinat la campanya del 21-D i participat «de manera molt activa» a l’1-O.

Albert Puñet remarca que «el balanç que m’emporto d’aquests dos anys és molt il·lusionant». «Tenim un gran candidat, un gran projecte i un gran partit», continua el tarragoní. «Aquest projecte municipalista necessita un President o Presidenta que pugui disposar del temps necessari per coordinar un comitè de campanya i acompanyar al nostre candidat en la fita a l’alcaldia. Un temps que, ara mateix, per motius personals, no puc oferir amb les màximes garanties», es justifica Puñet.

Quim Amorós nou president del PDeCAT a Tarragona

El relleu d’Albert Puñet és Quim Amorós. El nou president no s’ha hagut de sotmetre a votació perquè, segons informen des del partit, davant una dimissió del president, és un dels membres del comitè local qui agafa el relleu. Quim Amorós ja va ocupar el càrrec de president de Convergència abans que derivés en el PDeCAT.

Amorós explica al Diari Més que «no pensàvem que això anés així, nosaltres confiàvem en què l’Albert Puñet pogués continuar al capdavant del partit però al final la situació és delicada». «És un moment molt important pel partit, tant per la situació municipal com de país», explica el nou president del partit. Per a Amorós el principal objectiu és seguir amb la línia d’Albert Puñet i «intentar desbancar» Ballesteros per a que Dídac Nadal sigui el nou alcalde de Tarragona, però, recorda, sense oblidar la situació que viu el país. «Nosaltres no ens cansarem de demanar la llibertat dels presos polítics, que ja fa temps que haurien d’estar a casa, i seguirem de prop la vaga de fam de Jordi Sánchez i Jordi Turull», comenta Quim Amorós.

tracking